Monday, February 8, 2010

Tabahkan semua benda..

Saya dah berjanji tidak mengepost lagi tentang hidup saya setahun lepas..
Saya perlu tabah..
Bagaimana saya nak tabah..
~
~
~
Setiap kali panggilan dan sms dari orang tersayang saya abaikan..
Saya rasa bersalah..
Dan jangan tambahkan kesalahan saya..
~
~
~
Teguh sesuatu benda adalah atas baik dan buruknya seseorang..
Saya buruk..
Saya tak teguh..
~
~
~
~
~
Semua tidak salah..
Tolong fahami saya..
Maafkan saya..
~
~
~
~
Saya tak mampu untuk berlinang air mata lagi setiap kali terima panggilan dan sms dari orang tersayang..
~
~
~
~
~
~
Saya tak mampu..
saya tak mampu..
saya tak mampu..
saya tak mampu..
saya tak mampu..
~
~
~
~
~
Saya sayangkan korang!!
I luv Uols..
~
~
~
~
~

5 comments:

mashie simple deh said...

markkkkkkkk.....i love u ..tabahkan hati k..ap2 pon kita still sbgai shabat k...

Israr Mainong said...

mashie wat masa sekarang aku belum jelaskan apa2.. jagn salahkan sape.. Akim tak dew kene engena dalam hal nie.. gafimmers jugak.. PBAS jugak.. dorang tak dew kene mengena.. biarlah aku sahaja yang tanggung segalanya sorang2.. sebab aku bodoh sgt.. aku harap ko dapat teruskan sokong akim ok.. aku harap sgt.. sorry tak balas msj atau calling.. aku sedih.. aku tak tahu nak buat apa.. aku rasa aku nak mati jew.. aku rasa aku menyusahkan semua orang sekarang.. hope korang teruskan ok seperti biasa.. aku sayang korang.. aku harap aku mampu hidup tanpa korang..

aisyahnurhanie said...

markk . kite dah janji kan 12jun ni ?

nape sume jadi mcm ni wey ?

takpelahh .

kite kekal sahabat kann ?

aku takkan lupekan kauu :(

aku takkan lupe MARKDRIVERAKIM .

aku takkan lupe rakan rempit aku , chef share partner aku .

markk . kembali mcm dluw .

kami tunggu kaw :(

seorang rakan , akan sayang sahabatnye , sehingga maty .

mashie simple deh said...

markkkkkkkkkkkkk...
xpe aku faham..
tp ...
aku xleh hidup tnpa ko mark....
bg tau la kami..kami kan kwn ko..
hukhuk ...jgn r cm ni...
aku xleh hidup tnpa ko mark...
jgn ko tukaq no fon plak psni..
aku sedih dow..xmmpu nk kata ap2 lg..
tp ap yg aku tau..ko tetap kwn aku wlpon kita xpnh bertemu tp aku tau ko kwn yg paling best pnh aku jumpa..huwaaaaaaaaaaaaaa:( aku syg ko mark...aku harap ko akan kembali cm dulu ..tp hnya tok kami sahaja..ko xpnh menyusahkan hidup kami la..ko adalah sahabat kami..kami syg ko...kembali lah israr mainong..kami nk israr mainong..huwaaaaaaaa:( cm2 nk tulis kt cini dow..rasa cm na g jumpa ko skang..hukhuk ....tp xpe ap2 pon ko tetap dlm ingatan..jgn lupa kami k..2 ja harapan aku..huwaaaa:( syg n harap ko kembali israr mainong =(

mashie simple deh said...

aku pening .. blur...xtercapai akalku tok berfikir mana baik mana buruk..biaq la masa yg menentukannya...aku hnya mampu berserah..ya allahhh..kuatkan semangat hmbamu niii...hukhuk ..semoga aku tabah sebagai mana kawanku tabah...dia happy bila kami happy dia sedih bila kami sedih ..itulah persahabatan yg xakan putus smpai bila2..WE ALL SYG KAMOOOO...israr mainong =(