Monday, August 3, 2009

Secara Ringkas

Assalamualaikum..
Sungguh letih aku 2-3 hari ini. Untuk pengetahuan korang.. aku telah balik ke Penang ari Rabu lepas.. Then aku berangkat ke KL pada Khamis malam untuk aktiviti GAFIMMERS yang seterusnya.
Nie perkara yang aku nak cter sebb tak kesuntukan masa..

1) Blog telah tertunggak selama 2 minggu kerana aku telah didatangi penyakit 3 serangkai.. Aku hanya disyaki H1N1.. Bukan positive. Aku telah dimasukkan ke hospital satu malam.

2)Kerana kesukaran ketiadaan Broadband, aku agak susah untuk on9 sekarang. Kalau on9 pon hanya disiang hari di FaceBook..

3) Hari Khamis aku telah berangkat ke KL untuk menghantar Akim ke Jakarta pada hari sabtu.

4) Hari Jumaat aku pegi karaoke dengan dak2 GAFIM.. Agak best walaupun aku tak nyayi

5) Malam tuh aku dengan Faongo lepak dengan Chatters abg Bad. Banyak betul bercerita.. Kami lepak kat Kampung Baru..

6) Selepas itu aku ngan Fasongo pergi ke Bandar Baru Bangi untuk melepak dan makan-makan bersama Chatters Akim plak. Makan jew..

7) Then aku ngan fasongo balik ke Gombak pada jam 400 pagi untuk mandi kat umah kawan Songo.

8) Pukul 5 kami berangkt ke Hotel dimana bebudak GAFIM duk kat situ untuk bermalam..

9) Pukul 700 pagi kami berangkat ke KLIA dan berjumpa akim n family kat mcD..

10) Kami bersurai pada jam 1000 pagi selepas akim menerbangkan dirinya.

11) Kerana sesat dan berpecah kami terpaksa pulang ke Hotel menunngu dorang chek out n pergi makan jat kedai mamak Hassan berdekatan dengan UPM.

12) Pada pukul 530 petang kami semua berangkat ke Nilai untuk menyertai Jelajah era. Kitaorang follow under Abg Bad A6 bersama Didiey AF4.

13) Then kitaorang dengan DD lepak kat McD.

14) Then majlis perpisahan.. Hwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

15) Bersurai...

Aku nak cter lebih panjang tetapi tak dew masa.. tak pew nie rangkanya.. Nanti aku cerita lebih terperinci......