Thursday, December 17, 2009

Pengkomen Terbaik.. (sambut tanganku jikalau aku terjatuh)


Pengakuan yang tidak disangka-sangka..

KOLO betul lah dak nie..

~
~
~
~

~

"mark ctew teh kopi besh... tp da jd milo da skung hahahahaha... tp milo klu cmpr ngn kopi sdp gak... derangkn kwnkn mngkin teh brubh mnjadi milo ntk lbih sesuaikn ngn kopi... ktew tk tawu... mybe jgk ktew knew phm milo org bnyk mntk jd dier bz larh skit... hahahahaha... tk pew larh teh n kopi smpi skung evergreen org t...kkn lpew... bg pndpt aq mark jiwa milo mybe msih teh lg... dier ttp smew mcm dluw... dan apew yg pnting dyew akn tngktkn kualiti dier ntk sumew pnggemar dier... itulah si milo berjiwa teh... krew org bndo yg b'jiwa kampung larh..."

~
~
~
~
~
~
~

Tenungan Makrifat aku beri kat pengkomen nie.. Dari jauh macam cikgu tenung aku masa aku tak dapat jawab soklan..

~

~

~

~

~

~

Dah zina mata plak nanti.. :))

~

~
~

~

Pengkomen nie MILO kew??

TEH kew??

Kopi kew??

~
~
~
~

Tercangkung kat McD macam kucing nak beranak.. Tersengih-sengih macam kambing mengorat aweks.. Tertawa-tawa bagai lembu hilang ekor..

~

~

~

Apa-apa pun pengkomen aku setuju jugakla bahawa milo berjiwa teh.. Hahaha..

~

~

~

Apa yang aku harapkan bukan aku sahaja mebi sorang lagi yang mengaku KOPI ialah kesedaran sivik..

~

~

~

~

~

Bodos betul kipas nie.. berair mata aku..

Alasan..

~
~

~

~

Yang penting kita masih saudara sesama islam.. Saksikan Nur Kasih kat tb3.. Tetiba..

~

~

~

~

~

Pengkomen...

Suka ayat nie..

""krew org bndo yg b'jiwa kampung larh""

~

~

~

~

untuk pengkomen adakah anda begitu??

~

~

~
~

~

Lariks...


*KAWAN..sambut tanganku jikalau aku terjatuh.. Sambut juga tanganku jika aku TERLEBIH SUDAH dan lepaskan tanganku jika aku sudah tidak bernyawa kerana aku ingin KAWAN teruskan hidup dengan bernadikan NAMAKU..

7 comments:

songo said...

tggu aku sambut.... haha

manusia berupa ultraman said...

maaf nadi aku dah ad nama aku. hahahhahahha.. leja2..

sally_8176 said...

meh nak smbut jugak...kitew udah cam adek beradik kekdahnyew...

lau wase nak tangan kami2 sumew...hulurkan sajok...

ramai yg menanti...

menanti..ku menanti...

MarkDriver~~~~ said...

Songo:: hahaha.. Aku percaya ko sambut aku sebab ko mampu.. Kalau Az susah kot.. ngan dia2 terjatuh nanti..

DD:: Ungkapan la sayang oi..

Kak sally :: thanks a lot sebab sanggup beradikberadikan saya yang tak beberapa sempurna.. SEmpurna... sempurna...

miss hannan said...

aku pening baca...sejak post ko yg sebelum ni lagi...
teh...
kopi...
milo....
horlick bagai.....

aku percaya...sume ittew merupakan kod rahsia seakan D Da Vincci Code, mahupun kod utk mentafsir ape maksud tulisan2 yg terukir kat batu2 oleh org2 purba dlu.....

MarkDriver~~~~ said...

hannan.. hahaha.. fahami lah dengan mata hati.. huhuhu

Ash said...

luv u bro...^_^

i will alwayz appreciate our frenship...:)

dan iol yakin 'dak milo/teh' ittew jugaks begittew, moga berkekalan...huhuhu..^^.