Thursday, October 30, 2008

Ayat-ayat Cinta

layan lagu nie....


video



*KAMI KE SERDIM,KEDAH

Dalam stress kami lalui exam pada sem lepas.. kami telah berpakat untuk buang segala tension kat kepala di sesuatu tempat.. setelah fikir masak-masak aku, Ilya, Hafiz ngan Safuan pergi ke tempat top kat Kedah iaitu Serdim.. kami bertolak lebih kurang sebelas pagi.. dengan menaiki 2 buah motor kami menuju ke Serdim nagn ati gembira.. Kami sampai pukul 2 ptg kot.. lewat jugak...Naik motor katakan. Sampai kat sana kami sempat berposing.. Hahahahah.. Itulah kegemaran kami.. Setelah kami mandi sungai kami pun pulang.. On the way pulang kami singgah kat satu warung tom yam.. apa yang terjadi...Lu Pikir La Sendiri...


Nie la motornya...

Baru sampai nie... Macho tak??



Anok Sapo La Tu...

18 sx nie...

Kali Pertama..

Arini ari pertama aku tulis blog.. Secara rasminya blog aku nie durasmi oleh aku.

Aku buat blog nie saje nak tambah kemahieran aku dalam berinternet nie..
Orang kata tak la buta IT..hahahahha.. kat sini aku nak ucap time kasih kat SIS aku sebab bagi ilham nie.. Thanks..
Sebenarnya aku sekarang ada di musin peperiksaan @ lebih saintifik berada dalam situasi demam Final.. Sepanjang aku bergelar pelajar UiTMPP nie, aku x bleh lari dari ambik peperiksaan..
Macam-macam perkara berlaku sebelum aku terima musim nie..
Kat sini jua korang boleh tahu segala luahan ati aku bersama rakan-rajkan yang lain.nie ada gambar kenangan kat UiTMPP selama setahun setengah...


Nie kat Library... Rajin tak???

Bersama Amir kat Makmal....


ALOHAI!!! TERLEBIH SUDAH